Στα πράσα πιάστηκε ένας 35χρονος άνδρας που «μπούκαρε» για να ληστέψει κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε από πελάτες της επιχείρησης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 35χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα μαζί με έναν συνεργό του. Οι δύο δράστες, ασκώντας σωματική βία σε βάρος της υπαλλήλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.
Πελάτες που βρίσκονταν στο σημείο αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο. Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έφτασαν στο σημείο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.