Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος άνδρας σήμερα το μεσημέρι στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, ο οποίος πνίγηκε όταν παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα καθώς κολυμπούσε εν μέσω κακοκαιρίας στην περιοχή.
Σύμφωνα με τους φίλους του, οι οποίοι ήταν παρόντες στο τραγικό συμβάν, έντρομοι είδαν τον 30χρονο να τον ξεβράζουν τα κύματα της θάλασσας χωρίς τις αισθήσεις του.
Λιμενικό και ΕΚΑΒ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, κατάφεραν να μεταφέρουν τον άνδρα στο ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο Λευκάδας.
Τραγική ειρωνεία ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από τα Τρίκαλα είχε πάει για διακοπές με τους φίλους του στη Λευκάδα για να γιορτάσει μαζί τους, το bachelor πάρτι που ετοίμαζαν όλοι μαζί από καιρό, διότι την επόμενη εβδομάδα επρόκειτο να παντρευτεί.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.