Κατά πληροφορίες οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι Σύροι και Αιγύπτιοι.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ, έγιναν τουλάχιστον τρεις επιχειρήσεις σε διαμερίσματα με τους αστυνομικούς να βρίσκουν σακούλες με πλαστά διαβατήρια, συρτάρια γεμάτα με σφραγίδες και φακέλους με χρήματα.
Στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Κέρβερος» συμμετείχαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών τα οποία κατάφεραν να συλλάβουν και τον αρχηγό του κυκλώματος ο οποίος είχε στήσει μεγάλο εργαστήριο σε διαμέρισμα στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στο Περιστέρι.
Κατά πληροφορίες το κύκλωμα είχε συμμετοχή σε περισσότερες από 500 περιπτώσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών, έχοντας αναπτύξει τέσσερα εργαστήρια πλαστογραφίας εγγράφων με το παράνομο όφελος να υπολογίζεται σε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ.
Φωτογραφίες από τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από την επιχείρηση για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.