Φονική συμπλοκή, μεταξύ δύο αλλοδαπών, σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες στην περιοχή Ψάρι, του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, στην Ηλεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα, συνεπλάκησαν, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική περιοχή, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να πλήξει με αιχμηρό αντικείμενο τον 24χρονο.
Στην συνέχεια ο τραυματίας διεκομίσθη στο κέντρο υγείας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια της φονικής συμπλοκής.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.