Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε στον αέρα στον ΕύοσμοΘεσσαλονίκης, έπειτα από καβγά.
Το βράδυ της Δευτέρας, πυροβόλησε στο έδαφος, ύστερα από διαπληκτισμό που είχε στη μέση του δρόμου, με 41 ετών οδηγό, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 30χρονο, υπήκοο Αλβανίας, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Το περιστατικό συνέβη, όταν ο 30χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με γυναίκα οδηγό, την οποία έσπευσε να υπερασπιστεί ο 41 ετών άνδρας, με καταγωγή από τη Γεωργία. Ακολούθησε αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών, με τον πρώτο να χρησιμοποιεί σωματική βία, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε μία φορά στο έδαφος για εκφοβισμό, πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και αποχωρήσει από το σημείο.
Ο 41χρονος τραυματίστηκε ελαφρά από τα χτυπήματα που δέχθηκε.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.