Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-N. Μουδανίων.
Το τροχαίο έγινε όταν συγκρούστηκαν δύο ΙΧ στο ύψος του «Μαρμαρίδη», στο ρεύμα προς Χαλκιδική.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ένας από τους δύο οδηγούς εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.