Σύμφωνα με το tempo24, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Ιτέας – Αντιρρίου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στον γκρεμό βάθους 40-50 μέτρων. Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου και την Πυροσβεστική Ναυπάκτου, με δυνάμεiς να φτάνουν άμεσα στο σημείο. Για τον απεγκλωβισμό της σορού χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών με βάρκες.
Η σορός της οδηγού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.
Νεκρή είναι η 27χρονη Μαρία, κόρη ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Ναύπακτο.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.