Σύμφωνα με το tempo24, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Ιτέας – Αντιρρίου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στον γκρεμό βάθους 40-50 μέτρων. Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου και την Πυροσβεστική Ναυπάκτου, με δυνάμεiς να φτάνουν άμεσα στο σημείο. Για τον απεγκλωβισμό της σορού χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών με βάρκες.
Η σορός της οδηγού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.
Νεκρή είναι η 27χρονη Μαρία, κόρη ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Ναύπακτο.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς