To Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι για τα παιδιά της «Φλόγας» στη Λαμία
Μεγάλη η προσέλευση κόσμου
Φιλανθρωπικό παζάρι με πασχαλινά στολίδια, γλυκά και κατασκευές, πραγματοποίησε το Πολιτιστικό Κέντρο Φθιώτιδας και η Φιλανθρωπική του Επιτροπή στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της Λαμίας, με πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο Σύλλογο Γονιών και Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» για τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του. Το έργο της ΦΛΟΓΑΣ παρουσίασε, μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, το μέλος του Δ.Σ. τoυ Συλλόγου, δημοσιογράφος Λουκάς Δημάκας. Μίλησαν επίσης για το Bazaar και τη σημασία του οι επικεφαλής κυρίες Λάιου και Κάππου, ευχαριστώντας τα μέλη και τις εθελόντριες για την προσφορά τους καθώς και τον κόσμο που προσήλθε.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα