Διάσπαρτες φωτιέςσε χορτολιβαδικές εκτάσεις χαμηλής βλάστησης ξέσπασαν αργά το μεσημέρι σε περιοχές της Καστοριάς χωρίς να κινδυνέψουν οικιστικές ζώνες. Οι φωτιές ξέσπασαν από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες σε Ομορφοκκλησιά, Υψηλό, Δενδροχώρι, Πτεριά και Πολυκάρπι.
Η άμεση επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς με τη συνδρομή δυνάμεων από την Πτολεμαΐδα, την Κοζάνη, τα Γρεβενά, τις Πρέσπες και δύο ομάδων ΕΜΟΔΕ της Κοζάνης περιόρισαν και κατέσβησαν τις περισσότερες εστίες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εστίες που καίνε κυρίως καλαμιώνες νότια της Ομορφοκκλησσιάς και βόρεια της Πολυκάρπης.
Στην Ομορφοκλησσιά συνέδραμε δύναμη της πυροσβεστικής από 28 πυροσβέστες, δύο πεζοπόρα τμήματα και επτά οχήματα της πυροσβεστικής.
Βόρεια του Πολυκαρπίου επιχείρησαν 17 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων με 5 οχήματα.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.