Συγγενείς, φίλοι και πολλοί ακόμη πολίτες από σωματεία, και μεμονωμένοι, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του που άφησε λουλούδια στο σημείο.
«Έχω βαρεθεί την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται. Με ένα νεκρό, με 104, με 57, είναι η ίδια ιστορία αυτής της χώρας. Να σκοτώνει τα παιδιά, να τα εγκαταλείπει και μετά να βγάζει αθώους όλους τους ενόχους στο δικαστήριο» δήλωσε η αδερφή του Ιάσονα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.