Οι αγρότες ζητούν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο οποίος θα βρίσκεται εκεί
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες του Αμυνταίου. Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου καλούν σε πορεία στις 11:00 με τα τρακτέρ στο Αμύνταιο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, την Τρίτη 18 Φλεβάρη κλείνουν τον δρόμο στο μπλόκο του Αμυνταίου από τις 17:30 μέχρι τις 18:30. Θα ακολουθήσει γλέντι στο μπλόκο. Την Τετάρτη 19 Φλεβάρη, μαζί με τους συναδέλφους τους από ολόκληρη την Ελλάδα, συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Οι αγρότες ζητούν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο οποίος θα βρίσκεται εκεί.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση