Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος ενός 27χρονου Πακιστανού που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 30χρονη γυναίκα, σε είσοδο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, όλα έγιναν περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο 27χρονος την πλησίασε, την θώπευσε κάτω από τα ρούχα της και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα της με τα χέρια του προκειμένου να μη φωνάξει.
Μετά την καταγγελία της 30χρονης ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής, καθώς φαίνεται ότι επιχείρησε να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.