Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη έξω από λύκειο στην Κοζάνη, όταν ένας άγνωστος προσέγγισε μια μαθήτρια και της ζήτησε μασάζ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το kozanimedia, το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) ο άγνωστος που ήταν μέσα σ' ένα μαύρο τζιπ, σταμάτησε το κορίτσι και της ζήτησε να του κάνει μασάζ, προσφέροντάς της 15 ευρώ.
Η 16χρονη μαθήτρια δεν απάντησε και απομακρύνθηκε άμεσα. Στη συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς της για όσα συνέβησαν.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.