Τουρκικές φρεγάτες πλησίασαν για λίγο στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Κάσου, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο και τα πλοία αποχώρησαν.
Πιο συγκεκριμένα κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η τουρκική ναυτική άσκηση «MAVI BALINA» (Γαλάζια Φάλαινα), όπως συνηθίζεται ελληνικό πολεμικό πλοίο παρατηρούσε τη δραστηριότητα στην περιοχή.
Με την ολοκλήρωση της άσκησης, τέσσερα τουρκικά πλοία, ενώ κατευθύνονταν προς τη ναυτική βάση του Ακσάζ, σταμάτησαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Κάσου.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Πολεμικού Ναυτικού, με τη δύναμη να ενισχύεται με μία ακόμη ελληνική φρεγάτα. Τελικά, τα τουρκικά πλοία αποχώρησαν, χαράσσοντας ρότα προς τα τουρκικά παράλια.
Το περιστατικό έληξε κυρίως μέσω της διπλωματικής οδού.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.