Η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές, ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα.
Η επιδείνωση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Από τα έντονα φαινόμενα έχει ήδη επηρεαστεί η δυτική Ελλάδα.
Σύμφωνα με το aitolianews.gr αρκετές είναι οι ζημιές που έχουν γίνει στο Στράτο Αγρινίουαπό την έντονη βροχόπτωση. Οι λάσπες γέμισαν την εθνική οδό και συνεργεία καθαρίζουν το οδόστρωμα από τα φερτά υλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητοποίηση για τον εντοπισμό ατόμου στην περιοχή της Λεπενού.
Δείτε βίντεο από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.