Η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές, ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα.
Η επιδείνωση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Από τα έντονα φαινόμενα έχει ήδη επηρεαστεί η δυτική Ελλάδα.
Σύμφωνα με το aitolianews.gr αρκετές είναι οι ζημιές που έχουν γίνει στο Στράτο Αγρινίουαπό την έντονη βροχόπτωση. Οι λάσπες γέμισαν την εθνική οδό και συνεργεία καθαρίζουν το οδόστρωμα από τα φερτά υλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητοποίηση για τον εντοπισμό ατόμου στην περιοχή της Λεπενού.
Δείτε βίντεο από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.