Κορινθία: Συνελήφθη ο 65χρονος που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε 76χρονο
Η θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε έξω από το νεκροταφείο του δήμου Βόχας-Βέλου
Στη σύλληψη του 65χρονου, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του έναν 76χρονο στην Κορινθία προχώρησαν οι αρχές.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δήμο Βέλου-Βόχας και συγκεκριμένα στην οδό Φειδιππίδου ενώ το αυτοκίνητο με οδηγό τον 65χρονο εκινείτο με κατεύθυνση από Άσσο προς Βραχάτι.
Μετά την παράσυρση του 76χρονου, ο 65χρονος τον εγκατέλειψε πριν τελικά να προσέλθει λίγο αργότερα αυτοβούλος στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας όπου και συνελήφθη.
Ο άτυχος 76χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου τελικά κατέληξε.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»