Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε στη Λαμία και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αγράφων στο ύψος του πνευματικου κέντρου της Μητρόπολης Φθιωτιδας.
Όχημα, σύμφωνα με το lamianow, παραβίασε το STOP στην οδό Αγράφων και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο κατέβαινε την Μεγάλου Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα το πρώτο αυτοκίνητο να ανατραπεί και να πέσει στη συνέχεια πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ.
Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στα τρία οχήματα ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.
Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες ενώ και η τροχαία προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.