Ενώπιον των ανακριτικών αρχών Ηρακλείου οδηγούνται, σύμφωνα με το τοπικό site Cretalive, τρία αγόρια, ηλικίας 12,5 ετών το ένα και 15,5 ετών τα άλλα δύο, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για ληστεία από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι 3 ανήλικοι κατηγορούνται ότι χρησιμοποιώντας βία και απειλή απέσπασαν από ένα 14χρονο αγόρι το ποσό των 3,20 ευρώ.
Για το περιστατικό που έγινε έξω από Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου, έγινε άμεσα καταγγελία στην αστυνομία.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των τριών αγοριών. Οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στην αρμόδια Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης συνελήφθησαν και οι γονείς των αγοριών, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.