Ρόδος: Τέσσερις ανήλικοι έκαναν τέσσερις διαρρήξεις

Ρόδος: Τέσσερις ανήλικοι έκαναν τέσσερις διαρρήξεις

Στο διάστημα από τις 3 ως τις 6 Μαΐου, οι ανήλικοι «ποντικοί» διέρρηξαν ένα κυλικείο και άρπαξαν πλήθος προϊόντα, στις 10 Μαΐου παραβίασαν μια αποθήκη προκαλώντας φθορές αλλά δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν

diarriktis
Μια συμμορία τεσσάρων πιτσιρικάδων ήταν οι δράστες μιας σειράς τεσσάρων διαρρήξεων που είχαν γίνει μέσα σε μια εβδομάδα στη Ρόδο και εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για κλοπές η οποία περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, στο διάστημα από τις 3 ως τις 6 Μαΐου, οι ανήλικοι «ποντικοί» διέρρηξαν ένα κυλικείο και άρπαξαν πλήθος προϊόντα, στις 10 Μαΐου παραβίασαν μια αποθήκη προκαλώντας φθορές αλλά δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν, ενώ την επόμενη ημέρα διέρρηξαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και άρπαξαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα.

Διέρρηξαν δυο επιχειρήσεις
Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό άρπαξαν άγνωστοι οι οποίοι διέρρηξαν μια επιχείρηση ενοικίασης οχημάτων στην περιοχή του αεροδρομίου της Ζακύνθου, τα ξημερώματα της Πέμπτης και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Μάλιστα, προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλη μία επιχείρηση που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, αλλά δεν τα κατάφεραν και εξαφανίστηκαν άπρακτοι. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ζακύνθου εξετάζουν οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες άλλων επιχειρήσεων της περιοχής και μπορεί να έχουν καταγράψει τους δράστες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν την Πέμπτη στα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή στα ΓΕΛ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις - Το πρόγραμμα

Ανάσα στην αγορά κατοικίας - Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb ετοιμάζει η κυβέρνηση


Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης