Θύματα αδίστακτων ληστών έπεσαν τρεις ηλικιωμένοι στην Αρκαδία.
Ένας Σκοπιανός, ο οποίος ήταν αδειούχος των φυλακών Χανίων που δεν επέστρεψε στη φυλακή, και ο Αλβανός συνεργός του νοίκιασαν αμάξι από την Αθήνα και αφού του «φόρεσαν» κλεμμένες πινακίδες, πήγαν στο χωριό Δόριζα Αρκαδίας.
Το νοικιασμένο όχημα με τις κλεμμένες πινακίδες
Εκεί μπήκαν σε ένα σπίτι όπου διαμένουν ηλικιωμένοι. Την ώρα του περιστατικού λοιπόν, στο σπίτι βρίσκονταν οι τρεις ηλικιωμένοι- δύο γυναίκες και ένας άντρας- τους οποίους οι δράστες έδεσαν και ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια αφαίρεσαν 19.000 ευρώ σε μετρητά και κόσμημα αξίας 10.000 ευρώ περίπου.
Οι ληστές, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι κακοποιοί με «πλούσιο» ποινικό παρελθόν σε ληστείες από το 2013 μέχρι σήμερα, συνελήφθησαν στο δάσος, όπου είχαν διαφύγει, κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης του ΤΑ Τρίπολης με συνδρομή υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.
Οι τρεις ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.