Spring vibes για Mix n Match

Spring vibes για Mix n Match

Προτάσεις για αγορές που θα ανανεώσουν το στυλ σας, casual items που θα σας φτιάξουν τη διάθεση, συσκευές τεχνολογίας, ιδέες και κινηματογραφικές προβολές για να απολαύσετε τις πιο ωραίες ημέρες της άνοιξης, στο The Mall Athens -που αλλού;

THE_MALL_ATHENS2

Sponsored Content

Το The Mall Athens, ο αγαπημένος προορισμός shopping και διασκέδασης για όλους αποτελεί και αυτήν την Άνοιξη σημείο συνάντησης με το ανδρικό στυλ και μέσα από μια πληθώρα επιλογών μας προτείνει τρόπους και ιδέες να ζήσουμε τις ανοιξιάτικες μέρες.

pull_and_bear

Ξεκίνημα με μια ανδρική βερμούδα cargo που συνδυάζει άνεση και πρακτικότητα. Θα το βρείτε στην Pull & Bear (Επίπεδο 2)

bershka-mall-dt



Μένουμε στις βερμούδες, αλλά αυτή τη φορά σε ένα πιο αθλητικό πατρόν, με τη σφραγίδα του brand Calvin Klein. Θα τη βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα (Επίπεδο 1)

bershka

Συνέχεια με ένα νεανικό κοντομάνικο μπλουζάκι boxy ρουστίκ, ιδανικό για smart casual εμφανίσεις. Θα το βρείτε στο κατάστημα Bershka (Επίπεδο 2).

attica_NAPAPIJRI_ΑΝΔΡΙΚΟ_T-SHIRT_ΜΕ_ΛΟΓΟΤΥΠΟ_36E

Ασφαλώς ένα T-Shirt είναι πάντοτε μια ασφαλής όσο και trendy επιλογή. Αυτό το λευκό βαμβακερό της Napapijri θα το βρείτε στο κατάστημα attica (Επίπεδο 1).

aDIDAS_IG6192_SL_eCom

Ένα ζευγάρι αθλητικά sneakers, όπως τα εικονιζόμενα adidas Handball Spezial είναι πάντοτε απαραίτητα. Θα το βρείτε στο κατάστημα adidas (Επίπεδο 1).

clarks_2

Στο κατάστημα Clarks (Επίπεδο 1) θα βρείτε αυτά τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά και αναπαυτικά sneakers Nature x Ease, από το ομώνυμο βρετανικό brand υπόδησης.  

marks_and_spencer

Από το κατάστημα Marks and Spencer (Επίπεδο 2) επιλέγουμε ένα γιλέκο με φερμουάρ από σύμμεικτο βαμβάκι, που θα σας κρατήσει ζεστό όλα τα ανοιξιάτικα βράδια και θα προσθέσει ένα touch πολυτέλειας στο στυλ σας.

oroloi-nautica



Ένα σπορ ρολόι σε έντονο χρώμα μπορεί να γίνει η λεπτομέρεια που απογειώνει το τελικό σύνολο. Το συγκεκριμένο της μάρκας Nautica είναι κατάλληλο και για θαλάσσια σπορ και θα το βρείτε στο κατάστημα Oroloi.gr (Επίπεδο 1).  

occhio_moncler_ml0192_01v

Τα γυαλιά ηλίου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή και χρηστικά αξεσουάρ. Τα συγκεκριμένα είναι της μάρκας Moncler και θα τα βρείτε στο κατάστημα Occhio Papavassiliou (Επίπεδο 0)

nova-xiaomi-13



Ένα smartphone είναι ο καλύτερος σύντροφος της καθημερινότητας και ένα πολυεργαλείο επικοινωνίας, διασκέδασης και εργασίας. Το Xiaomi 13 5G είναι μία από τις πιο δυνατές αφίξεις της περιόδου. Θα το βρείτε στο κατάστημα Nova (Επίπεδο 0).

Village__1_

Και αν μετά από αυτά είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο, η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να την πραγματοποιήσετε. Διότι κάθε Δευτέρα, με αγορές άνω των 70€ ανά επισκέπτη και ανά απόδειξη, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο Πληροφοριών (Επίπεδο 2) του The Mall Athens και να πάρετε δωρεάν ένα εισιτήριο για οποιαδήποτε Δευτεριάτικη προβολή ταινίας στα Village Cinemas (Επίπεδο 3) έως και τις 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο της ενέργειας Free Movie Monday.

Και αυτήν την άνοιξη, το The Mall Athens είναι ο προορισμός που δίνει νόημα στην καθημερινότητα σου!  

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης