Μήνυση από την Αλεξία Μπακογιάννη στον Χίο μετά από επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας

Μήνυση από την Αλεξία Μπακογιάννη στον Χίο μετά από επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας Μπακογιάννη, ο Στέφανος Χίος απείλησε να την χτυπήσει με ένα μπουκάλι και εξύβρισε την ίδια, τη μητέρα της, Ντόρα, και την οικογένειά της

alexia_bakogianni_main_24
Μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη εις βάρος του Στέφανου Χίου, έπειτα από απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε από τον εκδότη-δημοσιογράφο.

Για τον Χίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει αύριο, μεσάνυχτα Παρασκευής.

Η Αλεξία Μπακογιάννη, λίγη ώρα μετά το σοβαρό επεισόδιο, πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση κατά του Στέφανου Χίου, περιγράφοντας το περιστατικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν στις 14:15 το μεσημέρι της Τετάρτης. Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη και του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη καθόταν σε τραπέζι εξωτερικού χώρου του εστιατορίου Athenee, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Κλείσιμο
Εκεί, ο Στέφανος Χίος την πλησίασε και, αφού της συστήθηκε, χωρίς αφορμή άρχισε να την εξυβρίζει και στη συνέχεια απείλησε ότι θα τη χτυπήσει με ένα μπουκάλι. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο από αστυνομικό της συνοδείας της Αλεξίας Μπακογιάννη. Παρά ταύτα, ο Χίος συνέχισε να υβρίζει τόσο την ίδια την ίδια όσο και τη μητέρα της, Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και την υπόλοιπη οικογένειά της.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.

Σύμφωνα, δε, με τη μήνυση της κυρίας Μπακογιάννη, η ίδια του είπε: «Δεν έχω καμία δουλειά να ανοίξω κουβέντα με σένα, που έχεις βάλει τον νεκρό πατέρα μου στο πρωτοσέλιδο».



Ειδήσεις σήμερα:

Πατέρας όρμησε να χτυπήσει τη σύζυγό επειδή ζήτησε 20 ευρώ για τα ιδιαίτερα του γιου τους – Επιτέθηκε και στον 13χρονο

Ο Κασσελάκης ανασκευάζει και ζητά +5% επιπλέον του ΑΕΠ στην Υγεία - Γεωργιάδης: Μετά τη γκάφα, να πει πού θα βρει 11 δισ.


Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης