Κύκλωμα μαστροπείας: Νέες συλλήψεις - Ο ταξιτζής και τα ραντεβού των 400 ευρώ

Κύκλωμα μαστροπείας: Νέες συλλήψεις - Ο ταξιτζής και τα ραντεβού των 400 ευρώ

Οι άνδρες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται πως μετέφεραν τα ανήλικα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού - Οι σχέσεις με το κύκλωμα της Λορέλα

mastropia
Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία επτά ανήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες που κατηγορούνται πως μετέφεραν τα ανήλικα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας φέρονται να είχαν πιαστεί και στο κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε ως «εγκέφαλο» μία γυναίκα ονόματι Λορέλα. Εκτός από τα δύο θύματα, όμως, και δύο από τους κατηγορούμενους φέρονται να μετείχαν και στο κύκλωμα της Λορέλα. 

Υπενθυμίζεται πως η Λορέλα ήταν αυτή η οποία είχε ισχυριστεί πως είχε προσπαθήσει να βοηθήσει την 17χρονη κοπέλα που είχε καταγγείλει το κύκλωμα, να ξεμπλέξει.

Τόσο η... Μαρία όσο και η Λορέλα κατηγορούνται ότι προσέγγιζαν τα κορίτσια και τα εξωθούσαν στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα, ενώ αυτό που εξετάζουν τώρα οι Αρχές είναι αν τα δύο κυκλώματα αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία και αν τα κορίτσια είχαν κοινούς πελάτες.

Πληρωμή σε κοκαΐνη

Αναφορικά με τον ρόλο της 25χρονης Μαρίας, αυτή φέρεται, μαζί με ακόμη τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα), να εξωθούσαν τις ανήλικες στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα. Μάλιστα η 25χρονη βρισκόταν σε σχέση με τον έναν εκ των συλληφθέντων.

Ειδικότερα η 25χρονη φέρεται να ανέπτυξε επαφή με τις ανήλικες από το καλοκαίρι του 2023 και να τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» λαμβάνοντας φυσικά μέρος των χρημάτων που αποκόμιζαν.

Συγκεκριμένα, για τις «υπηρεσίες» της η Μαρία φέρεται να λάμβανε συνήθως 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με τα χρήματα που λάμβαναν οι ανήλικες (200 – 400 ευρώ), ενώ πολλές φορές εκτελούσε και ρόλο συνοδού, πηγαίνοντας οι ίδια τα κορίτσια στα ραντεβού.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο protothema.gr πως η 25χρονη, προκειμένου να μην πέσει στο «ραντάρ» της Αστυνομίας, άλλαζε συχνά διευθύνσεις (τελικά εντοπίστηκε στην Πετρούπολη) ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται κατά το παρελθόν να πραγματοποιούσε και η ίδια ερωτικά ραντεβού.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή στα κορίτσια, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο αριθμός των πελατών είναι ακόμη απροσδιόριστος με την έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό τους να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο ταξιτζής

Κλείσιμο
Όσον αφορά στους υπόλοιπους συλληφθέντες, δύο από αυτούς κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους.

Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι ταξιτζής ενώ ο δεύτερος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 25χρονη.

Τέλος οι αστυνομικοί συνέλαβαν και μία 21χρονη η οποία κατηγορείται ότι σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά ίδιο χρονικό διάστημα δράσης και των λοιπών συλληφθέντων, προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Να σημειωθεί ότι η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δράσης των συλληφθέντων ξεκίνησε όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές και να αναφερθεί σε ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις Αρχές συμπεριλαμβάνονται ακόμη έξι άτομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Το ζευγάρι που εξέδιδε ανήλικες - Δύο από τις κοπέλες ήταν θύματα και της Λορέλας

Άγιος Νικόλαος: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα

Μονή Αββακούμ - Μητροπολίτης Μόρφου: Δαιμονικές δυνάμεις επιτίθενται για να σκανδαλίσουν την πίστη των χριστιανών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης