Ηλεία: Χρήση ουσιών φέρεται να είχε κάνει ο 46χρονος επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός έξω από το φλεγόμενο τζιπ του

Ηλεία: Χρήση ουσιών φέρεται να είχε κάνει ο 46χρονος επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός έξω από το φλεγόμενο τζιπ του

Ο Σάκης Γκολφίνος βρέθηκε νεκρός έξω από το όχημά του τον περασμένο Σεπτέμβριο - Το σενάριο που εξεταζόταν μέχρι σήμερα, ήταν αυτό της δολοφονίας, ωστόσο τα στοιχεία από το Τοξικολογικό Εργαστήριο Αθήνας ίσως ανατρέψουν τα δεδομένα

gkolfinos_xr
Ένα στοιχείο που ενδέχεται να ανατρέψει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτου του 46χρονου επιχειρηματία από τη Βάρδα, Σάκη Γκολφίνου, στο δάσος του Κουνουπελίου τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από το Τοξικολογικό Εργαστήριο Αθήνας ότι ο Σάκης Γκολφίνος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, γεγονός που σε συνάρτηση με άλλα στοιχεία τα οποία έχουν στη διάθεσή τους, φανερώνει ότι – εκτός εξαιρετικού απροόπτου - δεν έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας!

Πλέον, το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι πως, λόγω των ουσιών, ο 46χρονος να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σε δέντρο και από την περιστροφή και την τριβή του μπροστινού λάστιχου πάνω σε αυτό, να προκληθεί πυρκαγιά!

Οι ερευνητές βάσιμα εικάζουν ότι, ενώ βρισκόταν σε «θολή» κατάσταση, συνειδητοποίησε ενστικτωδώς τον κίνδυνο που διέτρεχε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο καιγόταν και μπόρεσε όπως-όπως να βγει έξω. Οταν έφθασαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, τον βρήκαν 5 μέτρα μπροστά από το όχημα, πεσμένο μπρούμυτα, με το σώμα του «καψαλισμένο» και όχι απανθρακωμένο, όπως γράφει η Πελοπόννησος.

Πλέον, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, ώστε να κλείσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.


Ειδήσεις σήμερα:

«Έχει βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι», λέει η θεία του 23χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον τράπερ Ricta

Πολυχρονόπoυλος: Δεν έχω στο όνομά μου ούτε ακίνητο ούτε περιουσία


Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - Βοιωτία και Εύβοια στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Avgi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης