Κρήτη: Βρήκαν κρύπτες με κοκαΐνη σε χωράφι και αυτοκίνητο αλλοδαπών - Τα έκρυβαν μέσα σε κουτιά αντιπυρετικών

Κρήτη: Βρήκαν κρύπτες με κοκαΐνη σε χωράφι και αυτοκίνητο αλλοδαπών - Τα έκρυβαν μέσα σε κουτιά αντιπυρετικών

Με τη βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή, εντοπίστηκε πίσω από το ταμπλό του οχήματος μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη - Δείτε φωτογραφία

peripoliko
Άλλες δυο «καβάντζες» των δύο νεαρών Αλβανών που είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή για διακίνηση σχεδόν ενός κιλού κοκαΐνης στο Ηράκλειο ανακάλυψαν το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνεχίζουν την προανάκριση με παραγγελία της ανακρίτριας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί "ξεσκόνισαν" κυριολεκτικά ένα αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου κοντά στο σπίτι των δραστών, ενός 30χρονου και ενός 27χρονου που κατηγορούνται για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών. Εκεί βρήκαν τη μια "καβάντζα" μέσα σε χώμα βάθους μισού μέτρου και, στη συνέχεια, έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Hrakleio-kokaini


Με τη βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή, εντοπίστηκε πίσω από το ταμπλό του οχήματος μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που άνοιγε με το συνδυασμένο πάτημα τριών κουμπιών! Σε αυτήν, αλλά και στο χωράφι, κατασχέθηκαν πλήθος συσκευασίες που είχαν μέσα συνολικά 256,1 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 250 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχαν βρεθεί σε άλλη υπαίθρια κρύπτη στο ίδιο χωράφι 62 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 897,3 γραμμάρια κοκαΐνης που θα απέφεραν στους διακινητές πάνω από 75.000 ευρώ. Στο σπίτι των δυο Αλβανών είχαν κατασχεθεί μια ηλεκτρική συσκευή και πλήθος νάιλον για την αεροστεγή συσκευασία των ναρκωτικών, δυο ζυγαριές ακριβείας, 1.115 ευρώ και 950 ρωσικά ρούβλια.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησαν τα ραντεβού για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Οι «κλειδωμένοι», οι νέες είσοδοι και οι αποστρατείες

54χρονος και 57χρονη είχαν στο σπίτι τους 29 όπλα, 72 κιλά πυρίτιδας, χιλιάδες σφαίρες - Ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική

50 χρόνια... στο ίδιο έργο θεατές: Όλες οι κόντρες του Γιώργου Νταλάρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης