Λίγη ώρα πριν το τελευταίο αντίο στις 12 το μεσημέρι στη Σαλαμίνα η μητέρα της 43χρονης είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1: «Δύο σφαίρες είχε (σ.σ. στο όπλο του ο 73χρονος ) να τις έτρωγα εγώ και η Γωγώ να ήταν με το παιδάκι της».
«Θα της ζητήσω να με συγχωρέσει που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω. Θα είχα μπει μπροστά να φάω εγώ τις σφαίρες. Θα της πω συγγνώμη που δεν την προστάτευσα περισσότερο. Να πάει στο καλο και να προσταεύει το παιδάκι της» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα της Γεωργίας.
«Έχω τρελαθεί από αυτά που κυκλοφορούν ότι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα και ότι είχε παιδιά στην Καβάλα» συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με την ίδια η κορη της «ήταν κοινωνική, χαμολεγαστή και αθώα για αυτό την πάτησε Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτός ήταν ένα τομάρι. Μπορεί τη μια στιγμή να την ξεγέλαγε με ένα χάδι και την επόμενη να την πλάκωνε στο ξύλο»
Κλείσιμο
Όσον αφορά τον εγγονό της η μητέρα της 43χρονης είπε ότι «έχουμε πέσει επάνω του και δεν του έχουμε πει πού είναι η μαμά του. Είναι με ψυχολόγο το παιδί. Είναι και με τον μπαμπά του που τον λατρεύει».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.