Απότακτος αστυνομικός ξυλοκόπησε πρώην συνάδελφό του στην Πάρο

Απότακτος αστυνομικός ξυλοκόπησε πρώην συνάδελφό του στην Πάρο

Mεταξύ των δυο άλλοτε συναδέλφων ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και μια γυναίκα

fist_violence
Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε αργά το βράδυ του Σαββάτου ένας απότακτος αστυνομικός με πλούσιο παρελθόν σε βάρος ενός εν ενεργεία πρώην συναδέλφου του που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου, μέσα σε ένα κατάστημα εστίασης όπου συναντήθηκαν τυχαία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μεταξύ των δυο άλλοτε συναδέλφων ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός για αιτία που δεν έχει διευκρινιστεί και ο πρώην αστυνομικός, που είχε απασχολήσει τον περασμένο Φεβρουάριο την τοπική κοινωνία με πλήθος παρανομίες οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την απόταξή του, επιτέθηκε στον εν ενεργεία χτυπώντας τον με γροθιές.

Στο επεισόδιο ενεπλάκη και μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μαζί με τον απότακτο από άλλους αστυνομικούς και να οδηγηθούν στο τμήμα του νησιού, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για βιαιοπραγία κατά υπαλλήλου, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.






Ειδήσεις σήμερα:

Η υπεύθυνη των καλλιστείων «Μις Νικαράγουα» κατηγορείται ότι έβγαλε... αντικαθεστωτική καλλονή για να ρίξει την κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός ο δράστης της κακοποίησης» λένε φιλοζωικές οργανώσεις για το χάσκι στην Αράχωβα


Σε ρυθμούς επίσκεψης Ερντογάν η κυβέρνηση: Οι υπουργοί, τα ραντεβού και το πρόγραμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης