Αγρίνιο: Παντοπωλείο έγινε κέντρο διακίνησης ηρωίνης και κοκαΐνης

Αγρίνιο: Παντοπωλείο έγινε κέντρο διακίνησης ηρωίνης και κοκαΐνης

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες ηλικίας 62 και 48 χρόνων

peripoliko_mera_art
Σημαντικά έσοδα από την διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών σε χρήστες του Αγρινίου είχαν δυο Έλληνες ηλικίας 62 και 48 χρόνων, οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που έφτασαν στα ίχνη τους αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει.

Αρχικά, εντόπισαν τον έναν από τους υπόπτους την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν έλεγχο με αποτέλεσμα να βρουν στην κατοχή του 4.095 ευρώ τα οποία κατέσχεσαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που ακολούθησε στο παντοπωλείο που διατηρεί ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 172,2 γραμμάρια ηρωίνης, 84,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στην κατοικία του δεύτερου υπόπτου, όπου βρήκαν πέντε φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 10,5 γραμμάρια σπόρων κάνναβης και κατάσχεσαν 1.870 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση και διέταξε να παραμείνουν κρατούμενοι εν όψει της απολογίας τους στον ανακριτή.



Ειδήσεις σήμερα:

Η υπεύθυνη των καλλιστείων «Μις Νικαράγουα» κατηγορείται ότι έβγαλε... αντικαθεστωτική καλλονή για να ρίξει την κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός ο δράστης της κακοποίησης» λένε φιλοζωικές οργανώσεις για το χάσκι στην Αράχωβα


Σε ρυθμούς επίσκεψης Ερντογάν η κυβέρνηση: Οι υπουργοί, τα ραντεβού και το πρόγραμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης