Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση συμμορίας ληστών σε περίπτερα – Χτυπούσαν υπαλλήλους και τους απειλούσαν με όπλα

Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση συμμορίας ληστών σε περίπτερα – Χτυπούσαν υπαλλήλους και τους απειλούσαν με όπλα

Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ληστείας και κλοπής περιπτέρων

lhsteia-peiraia-arthrou
Καρέ καρέ καταγράφεται στα βίντεο ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το protothema.gr, η δράση της σκληρής συμμορίας που έβαζε στο στόχαστρο περίπτερα και εν συνεχεία επιτίθεντο στους υπαλλήλους με όπλα και μαχαίρια.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, τα μέλη της συμμορίας ήταν ιδιαίτερα βίαια καθώς δεν δίσταζαν να επιτεθούν στους υπαλλήλους των καταστημάτων και να στρέψουν προς το μέρος τους όπλα, απειλώντας ακόμη και τη ζωή τους.

Στο πρώτο βίντεο, φαίνεται ένα από τα μέλη της συμμορίας να αδειάζει το ταμείο του περιπτέρου και τον συνεργό του να έχει πιαστεί στα χέρια με τον υπάλληλο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ένας από τους ληστές σηκώνει το όπλο του, απειλεί τον υπάλληλο και τον οδηγεί προς την είσοδο του καταστήματος.

Κλείσιμο


Στο δεύτερο βίντεο διακρίνεται ένα από τα μέλη της συμμορίας αρχικά να ελέγχει το πίσω μέρος του περιπτέρου και στη συνέχεια να εισβάλει σε αυτό από το άνοιγμα του μπροστινού μέρους τραυματίζοντας τον υπάλληλο που παρακολουθεί άναυδος τα όσα συμβαίνουν.



Η συμμορία αποδομήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ληστείας και κλοπής περιπτέρων, οι οποίες έλαβαν χώρα την ίδια μέρα.

Στη μία περίπτωση ληστείας, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας με χρήση χαρτοκόπτη, τραυμάτισαν τον υπάλληλο ενώ στη δεύτερη, υπό την απειλή όπλου, αφού πάλεψαν με τον εργαζόμενο, άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Για την υπόθεση συνελήφθη, πρωινές ώρες του Σαββάτου (28/10) στον Πειραιά 22χρονος, μέλος της ομάδας, για πλαστογραφία, διακεκριμένη κλοπή, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται οι συνεργοί του.


Ειδήσεις σήμερα:

Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό

Η Πεν Νταλαούρα, η Μarka2 και τα άλλα trolls που έβγαλαν τον Στέφανο

Τα τρία σενάρια για το φρικτό τέλος της Σάνι Λουκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης