Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (6) ημεδαπών (τεσσάρων ανδρών και δύο γυναικών), για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πράξεις που έλαβαν χώρα προ επταμήνου.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, άγνωστος συνεργός τους, προσποιούμενος υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, τηλεφώνησε σε ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Άρτα και με το πρόσχημα παροχής επιδόματος ηλεκτρικής ενέργειας (power pass), κατάφερε, αφού υπέκλεψε προσωπικούς κωδικούς, να αποκτήσει πρόσβαση στην ηλεκτρονική διαχείριση του τραπεζικού του λογαριασμού.
Στη συνέχεια, μετέφερε το συνολικό χρηματικό ποσό των 19.125 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς των κατηγορούμενων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και λοιπών εμπλεκόμενων στην υπόθεση συνεχίζεται.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.