Ένα σοβαρό επεισόδιο με «πρωταγωνιστές» ανηλίκουςσημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Χριστοπούλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ανήλικα παιδιά “έστησαν” καρτέρι σε 17χρονο μαθητή, έξω από το σχολείο του, το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος φεύγοντας από το σχολείο δέχθηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, ανάμεσά τους και συμμαθητές του. Τα άτομα χτύπησαν τον μαθητή σε όλο του το σώμα, με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ φέρει εκδορές στο πρόσωπο.
Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον 17χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου“, για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα, ο 17χρονος χτύπησε συμμαθητή του στο πρόσωπο, αφού προηγουμένως εκείνος εξαπέλυσε ύβρεις κατά της μητέρας του.
Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.