Ένας 56χρονος στη Μεσσηνία πυροβόλησε το απόγευμα της Κυριακής (24/9) τον 66χρονο αδελφό του με κυνηγετική καραμπίνα.
Όλα συνέβησαν στο χωριό Αλλαγή του δήμου Οιχαλίας ύστερα από έντονη λογομαχία που είχαν τα δυο αδέλφια για οικογενειακές διαφορές, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε σοβαρά ο 66χρονος στην κοιλιακή χώρα και διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο 56χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Οιχαλίας ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή