Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας που θα στείλει η Ελλάδα στη Λιβύη, θα διαθέσει υγειονομικό προσωπικό, καθώς επίσης δύο τόνους τρόφιμα, φάρμακα και κουβέρτες.
Η Λιβύη βιώνει τις τελευταίες ημέρες μια τεραστίων διαστάσεων καταστροφή εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες ενώ χιλιάδες είναι και αυτοί που παραμένουν αγνοούμενοι.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.