Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εποχικός πυροσβέστης που κατηγορείται ως υπαίτιος για την πρόκληση εμπρησμού από πρόθεση σε δασική έκταση, στην περιοχή Αγίας Ειρήνης στην Κεφαλονιά.
Ο 42χρονος είχε συλληφθεί από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης στις 22 Αυγούστου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε ότι εκτός από τη φωτιά στις 13 Αυγούστου, είχε προκαλέσει κατά το παρελθόν άλλες πέντε δασικές πυρκαγιές σε περιοχές του νησιού.
Σημειώνεται πως, μετά τη σύλληψή του, ανακοίνωση εξέδωσε το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών, αναφέροντας πως η απαράδεκτη αυτή πράξη «δε συνάδει με τη προσφορά και την ανιδιοτέλεια των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος».
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.