Αλόννησος: 15χρονος έπεσε από φουσκωτό παιχνίδι ύψους 4 μέτρων και τραυματίστηκε

Αλόννησος: 15χρονος έπεσε από φουσκωτό παιχνίδι ύψους 4 μέτρων και τραυματίστηκε

Ο 15χρονος τραυματίστηκε διακομίσθηκε με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού στον Βόλο - Δικογραφία κατά του υπεύθυνου της εγκατάστασης από το Λιμεναρχείο

ekav1
Στα εσωτερικά όργανα τραυματίστηκε 15χρονος στην Αλόννησο, όταν έπεσε άτσαλα από φουσκωτό παιχνίδι (παγόβουνο) και κατέληξε από ύψος 4 μέτρων στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το περιστατικό έγινε χθες. Ο 15χρονος, ελληνικής καταγωγής, διακομίστηκε με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού στον Βόλο και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο.

Ο 15χρονος έπαιζε με άλλα παιδιά σε εγκατάσταση θαλασσίου πάρκου, που είχε εγκατασταθεί σε απόσταση τριών μέτρων από την ακτή. Κάποια στιγμή ανέβηκε στο φουσκωτό παγόβουνο και πριν μπει καταλήξει στην τσουλήθρα για τη θάλασσα, φέρεται να έπεσε άτσαλα έπεσε με το στήθος στο νερό και με τη δύναμη που ανέπτυξε από το μεγάλο ύψος τραυματίστηκε στα εσωτερικά όργανα, με αποτέλεσμα να κάνει αιμοπτύσεις.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, του δόθηκε αγωγή, η μητέρα του υπέγραψε και το παιδί πήρε εξιτήριο, για να πάνε σε ξενοδοχείο.

Κλείσιμο
Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, σχηματίζεται δικογραφία κατά του υπεύθυνου της εγκατάστασης.



Ειδήσεις σήμερα:


Τρομακτικό βίντεο: Αγέλη άγριων σκύλων κυνηγά αγοράκι σε παραλία της Ρωσίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης