Ειδικότερα, περίπου στις 22.00, άγνωστος, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε οτι έβαλε βόμβα στον σταθμό του Μέτρο στον Κορυδαλλό.
Αρχικά έγινε οπτικός έλεγχος, ενώ την ίδια ώρα, στο σημείο σπεύδουν μέλη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών δυνάμεων (ΤΕΕΜ). Ο χώρος εκκενώθηκε, ενώ σταμάτησαν προληπτικά τα δρομολόγια του Μετρό.
H κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Νίκαια και Δουκίσσης Πλακεντίας – Αγία Βαρβάρα.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.