Αγρίνιο: Μπούκαρε στο σπίτι ηλικιωμένης, τη χτύπησε... και της άρπαξε κρέατα από το ψυγείο

Αγρίνιο: Μπούκαρε στο σπίτι ηλικιωμένης, τη χτύπησε... και της άρπαξε κρέατα από το ψυγείο

Η 65χρονη γειτόνισσα της ηλικιωμένης  της είχε κλέψει και 1.000 ευρώ πριν από ένα μήνα

ilikiomeni_xeria
Προσιτό στόχο αποτελούσε για μια 65χρονη γυναίκα το σπίτι μιας ηλικιωμένης στο Αγρίνιο, καθώς πριν από ένα μήνα είχε τρυπώσει σε αυτό και είχε κλέψει 1.000 ευρώ. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η δράστιδα επέστρεψε για να αδειάσει το... ψυγείο της ανυπεράσπιστης γριούλας και δεν δίστασε να την χτυπήσει!

Η 65χρονη μπήκε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσάς της και άρπαξε από το ψυγείο μια σακούλα με κρεατικά. Όμως, η ηλικιωμένη προσπάθησε να την εμποδίσει και τότε την χτύπησε στο πόδι τραυματίζοντάς την για να διαφύγει! Τις κραυγές πόνου της ηλικιωμένης άκουσε ένας γείτονας που έτρεξε και ακινητοποίησε την αδίστακτη εισβολέα, η οποία συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σπίτι.

Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε η δράστιδα, αποκαλύφθηκε ότι εκείνη είχε κλέψει και τα χρήματα από την άτυχη ηλικιωμένη κι έτσι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για ληστεία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, περιλαμβάνει και την κατηγορία της κλοπής.

Αλλοδαπές ξάφρισαν την τσάντα τουρίστα

Δεν πήγαν μόνο για διασκέδαση σε ένα μπαρ στη Μύκονο, το βράδυ της Πέμπτης, δύο αλλοδαπές ηλικίας 24 και 29 χρόνων οι οποίες ξάφρισαν την τσάντα ενός ανυποψίαστου αλλοδαπού τουρίστα που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Όμως, λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δυο δράστιδες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Σύρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πολεμική Αεροπορία: Δύο C-130 Hercules στο δυναμικό της - Δείτε φωτογραφίες

Τομ Χανκς: Στην ουρά για το πλοίο της γραμμής από Πούντα για Αντίπαρο - Δείτε φωτογραφία

Καιρός - Meteo: Προ των πυλών δεκαήμερο υψηλών θερμοκρασιών - Έρχονται 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης