Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που είναι σταθμευμένοι στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8) σε βυτιοφόρο λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε η Αστυνομία λόγω της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της τροχαίας (ώρα 04:10) έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου:
1.) Από το 39 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο 2.) Από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο 3.) Από το 57 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική το βυτιοφόρο είναι έμφορτο με καύσιμα ενω ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στο σημείο και πλέον για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.