Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον εφέτη ανακριτή Λάρισας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ που κατείχε αυτή την θέση από τον Απρίλιο του 2017, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 και εμπλέκεται στην υπόθεση για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Αξίζει να τονιστεί πως αντίστοιχα ο διευθυντής της ίδιας υπηρεσίας για την περίοδο μετά το 2021, είχε αφεθεί ελεύθερος το προηγούμενο διάστημα με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Οι καταθέσεις των διωκόμενων στελεχών του ΟΣΕ θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα. Η υπόθεση των ερευνών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη από το δικαστικό σώμα συνεχίζεται ώστε να εντοπιστούν οι ευθύνες, οι παραλήψεις, αλλά και τα αίτια του δυστυχήματος.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.