Θεσσαλονίκη: Οχιά βρέθηκε σε σπίτι στο Πανόραμα - Επέμβαση εθελοντών για την απομάκρυνσή της

Θεσσαλονίκη: Οχιά βρέθηκε σε σπίτι στο Πανόραμα - Επέμβαση εθελοντών για την απομάκρυνσή της

«Έχουμε κάθε χρόνο 40-80 περιστατικά» στον αστικό ιστό, ανέφεραν οι εθελοντές που βρέθηκαν στο σπίτι στο Πανόραμα για την απομάκρυνση του φιδιού

oxia_2
Αυξάνονται τα περιστατικά με την εμφάνιση φιδιών σε αυλές σπιτιών στη βόρεια Ελλάδα. Αυτή τη φορά, την Τρίτη εντοπίστηκε μία οχιά σε σπίτι στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε 4 κλήσεις για φίδια στον αστικό ιστό.

Η οχιά βρέθηκε σε αυλή σπιτιού και οι ιδιοκτήτες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία ειδοποίησε την Ομάδα Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct074ot7ta0p)


«Η οχιά είναι ένα φίδι επικίνδυνο, γι’ αυτό λέμε τόσες μέρες ότι εάν πηγαίνεις κατάλληλα εξοπλισμένος με τα γάντια σου τα διπλά, την λαβίδα σου και την εμπειρία που έχεις ως εθελοντής μπορείς να την αντιμετωπίσεις, αλλά μόνο έτσι», ανέφεραν από την ομάδα διάσωσης στο Mega. «Έχουμε κάθε χρόνο 40-80 περιστατικά οπότε είναι θέμα ότι πλέον έχουμε τα media και ενημερωνόμαστε. Πάντα υπήρχαν αυτά απλά τώρα υπάρχει και ενημέρωση», πρόσθεσαν.

«Είμαι εθελόντρια σχετικά με τα ζώα και την άγρια ζωή τα τελευταία 20 χρόνια οπότε έχω μία σχετική εμπειρία στους απεγκλωβισμούς και στις διασώσεις. Όλο αυτό το αποκτάμε συνήθως οι εθελοντές από την εμπειρία και την ενασχόληση. Κάποιος πρέπει να ασχολείται χρόνια για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Το φίδι ήταν κολλημένο σε ένα δύσκολο σημείο στον τοίχο και ήταν στριμωγμένος κάπως», τόνισε η εθελόντρια που έσπευσε στο σπίτι στο Πανόραμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο πιο βροχερός Μάιος, συνεχίζεται η αστάθεια μέχρι και του Αγίου Πνεύματος

Επαγγελματίες οι χάκερ της κυβερνοεπίθεσης στην τράπεζα θεμάτων - Δεν κινδυνεύουν οι πανελλαδικές

Τσίπρας: Οι σκέψεις για παραίτηση μετά τη βαριά ήττα και οι «ανώριμοι» πολίτες
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης