Ασφαλιστής εξέδιδε πλαστά συμβόλαια και τσέπωνε τα ασφάλιστρα

Ασφαλιστής εξέδιδε πλαστά συμβόλαια και τσέπωνε τα ασφάλιστρα

O ασφαλιστής συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών

astynomia5
«Μαϊμού» συμβόλαια για την ασφάλιση οχημάτων συνέτασσε ένας ασφαλιστής στην Κω, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών, στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες των ανυποψίαστων πελατών του.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, ο δράστης κατάρτιζε πλαστά συμβόλαια ή εξέδιδε ασφαλιστήρια μικρότερης διάρκειας και κάλυψης από αυτές που αναγραφόταν στο συμβόλαιο και μάλιστα σε άλλη εταιρεία από αυτήν που είχε συμφωνήσει με τους πελάτες. Στη συνέχεια, εισέπραττε τα ασφάλιστρα χωρίς να προβαίνει στην συμφωνημένη ασφάλιση.

Στον επαγγελματικό χώρο που χρησιμοποιούσε ο ασφαλιστής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 131 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, μια ηλεκτρονική φόρμα παραγωγής ασφαλίστρων, τρία κυνηγετικά όπλα που κατείχε χωρίς άδεια και 535 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Είχε όπλα και πυροκροτητή

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και συνελήφθη, αφού στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, το πρωί της Παρασκευής.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, μία κροτίδα και έναν πυροκροτητή. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εκρηκτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Bloomberg: Ο έλεγχος στα ΜΜΕ δίνει προβάδισμα στον Ερντογάν για νίκη στις εκλογές


Κλείσιμο
Όταν ο παιδόφιλος Τζίμι Σάβιλ πήγε να αποπλανήσει την Αμάντα Χόλντεν σε νεαρή ηλικία

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης