Αμήχανοι ένιωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου, όταν πήγαν σε ένα σπίτι στην κοινότητα Καλύβες της Χαλκιδικής για να κατάσχουν τρία κυνηγετικά όπλα που κατείχε παράνομα ο υπεραιωνόβιος ιδιοκτήτης, αλλά συνάντησαν την σθεναρή άρνησή του να τους τα παραδώσει!
Ο ηλικίας 101 χρόνων άνδρας, που γεννήθηκε τον καιρό της Μικρασιατικής καταστροφής το 1922, δεν είχε ανανεώσει τις άδειες κατοχής για τις τρεις καραμπίνες καθώς είχε απορριφθεί το αίτημά του λόγω της προχωρημένης ηλικίας του κι έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης, οι αστυνομικοί πήγαν να τις παραλάβουν.
Όμως, ο υπερήλικας αρνήθηκε με σθένος να παραδώσει τα όπλα κι έτσι αναγκάστηκαν να σχηματίσουν σε βάρος του δικογραφία για απείθεια την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, χωρίς όμως να τον συλλάβουν σεβόμενοι τα χρόνια που βαρύνουν την πλάτη του.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.