Πάτρα: Έφαγαν και ήπιαν χωρίς να πληρώσουν - Ο ιδιοκτήτης τους «επικήρυξε» στο Facebook
Οργισμένος ο ιδιοκτήτης ζητάει πληροφορίες για να εντοπίσει τα τέσσερα άτομα που έφαγαν στην ταβέρνα του και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε παραλιακή ψαροταβέρνα στην Πάτρα, με μια παρέα τεσσάρων ατόμων, η οποία αφού έφαγε και ήπιε, έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. Οργισμένος ο επιχειρηματίας τους «επικήρυξε» στο Facebook, ανεβάζοντας εικόνες τους από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.
Ειδικότερα, η παρέα μπήκε στην ταβέρνα και έκανε παραγγελία. Τα τέσσερα μέλη της έφαγαν, ήπιαν και όταν διαπίστωσαν πως ο υπεύθυνος και οι υπάλληλοι του καταστήματος στην Πάτρα ήταν απασχολημένοι, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό. Φανερά εκνευρισμένος από το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «ανέβασε» τις φωτογραφίες και το βίντεο της αποχώρησής τους στο Facebook. Ζητά μάλιστα πληροφορίες για την ταυτοποίησή τους έναντι αμοιβής.
«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν. Όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο αγανακτισμένος καταστηματάρχης στο Facebook.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.