Bίντεο: Καρέ καρέ η στιγμή που το αυτοκίνητο χτυπά τον διανομέα στα Χανιά

Bίντεο: Καρέ καρέ η στιγμή που το αυτοκίνητο χτυπά τον διανομέα στα Χανιά

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον διανομέα και τον εγκατέλειψε, ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα από δυο οδηγούς που είδαν το περιστατικό και τον καταδίωξαν

deliveras_Chania
Καρέ – καρέ δείχνει το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου στα Χανιά, ένα βίντεο που δημοσιοποίησε απόψε το Flashnews.gr.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα μίνι φορτηγάκι, πέφτει στον προπορευόμενο μηχανάκι που οδηγούσε διανομέας και χωρίς να κόψει ταχύτητα τρέπεται σε φυγή.

Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, σταματάει και ο συνοδηγός τρέχει για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον διανομέα.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον διανομέα και τον εγκατέλειψε, ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα από δυο οδηγούς που είδαν το περιστατικό και τον καταδίωξαν για να μην ξεφύγει.

Κλείσιμο
Όπως μεταδίδει το Flashnews.gr, ερευνάται το τροχαίο να μην επρόκειτο για ατύχημα με εγκατάλειψη αλλά να έγινε στοχευμένα  λόγω προσωπικών διαφορών.

Δείτε το βίντεο

Τροχαίο με αυτοκίνητο και διανομέα στο Βαμβακόπουλο

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ζήτησε... τσιγάρο ο μαχαιροβγάλτης πριν χτυπήσει τον 18χρονο - Η αποκαλυπτική κατάθεση και η συγκίνηση της μητέρας

Υπόθεση Γεωργούλη: «Συγγνώμη, λάθος» λέει για τη χυδαία ανάρτηση που κατέβασε μετά την κατακραυγή η μητέρα Στεφανίδη, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Γούντι Χάρελσον: Καλεί τον Μάθιου ΜακΚόναχι να κάνουν τεστ DNA για να δουν αν είναι αδέρφια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης