Θεσσαλονίκη: «Ο ληστής με τα μαύρα» εισέβαλε με όπλο τρεις φορές στο ίδιο κατάστημα ψιλικών - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: «Ο ληστής με τα μαύρα» εισέβαλε με όπλο τρεις φορές στο ίδιο κατάστημα ψιλικών - Δείτε βίντεο

Έχει ληστέψει το ίδιο κατάστημα τρεις φορές σε τρεις μήνες

psilika-thessaloniki
Βίντεο ντοκουμέντο από τρεις ένοπλες ληστείες που έκανε στο ίδιο κατάστημα καφέ - ψιλικών της ανατολικής Θεσσαλονίκης ένας μαυροφορεμένος δράστης, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Όπως φαίνεται από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη, ο άντρας με τα μαύρα ρούχα, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική για να αποσπάσει την λεία του, ενώ «χτυπάει» συγκεκριμένη ώρα.

Αρχικά, μόλις εισέρχεται στο κατάστημα και πλησιάζει στον πάγκο εργασίας, βγάζει το πιστόλι από την τσέπη του και απειλεί το προσωπικό λέγοντας «ληστεία, μην κουνηθείτε, σας έφαγα». Τότε, οι εργαζόμενοι, υπό την απειλή του όπλου, αναγκάζονται να απομακρυνθούν πηγαίνοντας σε άλλο χώρο και εκείνος με γρήγορες κινήσεις ξεκινάει να φορτώνει τη λεία του και ύστερα αποχωρεί πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εισέβαλε με όπλο τρεις φορές στο ίδιο κατάστημα καφέ - ψιλικών της Θεσσαλονίκης (3)


Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Άρης Αναστασιάδης, πρόκειται για τον ίδιο δράστη που μέσα σε ενάμιση μήνα έχει εισβάλει συνολικά τρεις φορές στο κατάστημα που διατηρεί και δρα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ενώ η τελευταία του... επίσκεψη ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο δράστης, με καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του και γάντια στα χέρια, αφού αδειάσει την ταμειακή μηχανή αποσπώντας μέχρι και τα κέρματα, στη συνέχεια φορτώνει σε σακούλα ή σε τσάντα τα προϊόντα καπνού και τρέπεται σε φυγή.

Εισέβαλε με όπλο τρεις φορές στο ίδιο κατάστημα καφέ - ψιλικών της Θεσσαλονίκης (2)


Κλείσιμο
«Εισέβαλε στο κατάστημα και τις τρεις φορές με όπλο, απείλησε τους υπαλλήλους και έκλεψε χρήματα και τσιγάρα αξίας συνολικά 3.000 ευρώ. Έβγαλε απο την τσέπη του το πιστόλι και φώναζε "ληστεία, μην κουνηθείς, σε έφαγα". Τα έβαζε ή σε σακούλες ή τα φόρτωνε με οποιονδήποτε τρόπο και έφευγε», περιγράφει ο κ. Αναστασιάδης. Όπως λέει ο ιδιοκτήτης, μετά και τις τελευταίες περιπτώσεις ληστειών στο κατάστημά του και την έξαρση της εγκληματικότητας σε 24ωρα καταστήματα, οι υπάλληλοι φοβούνται να δουλέψουν πλέον, ειδικά σε νυχτερινές βάρδιες.

Εισέβαλε με όπλο τρεις φορές στο ίδιο κατάστημα καφέ - ψιλικών της Θεσσαλονίκης (1)


Σημειώνεται ότι η πρώτη φορά που «ο ληστής με τα μαύρα» μπούκαρε με όπλο στο κατάστημα ήταν στις 31 Ιανουαρίου, λίγο πριν τις 05.00. Η δεύτερη ήταν στις 16 Μαρτίου, περίπου την ίδια ώρα, ενώ την τελευταία ληστεία στο κατάστημα καφέ - ψιλικών την έκανε στις 28 Μαρτίου, ξανά την ίδια ώρα.

Όλα τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία και ο άντρας αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ για Ραγκούση: «Δηλώνει ετησίως έως €11.463 που αντιστοιχούν σε ενοίκια έξι ημερών για τη βίλα - Δώστε τα στοιχεία»

Δίκη Άλκη Καμπανού: Μητέρες των κατηγορουμένων ζήτησαν «συγγνώμη» από τους γονείς του 19χρονου

Δολοφονία Μακρή: Αθώος λόγω αμφιβολιών από το Εφετείο ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης