Λάρισα: 15χρονοι επιτέθηκαν σε μαθητές Λυκείου - Είχαν μαζί τους και taser
Οι δύο 15χρονοι και οι γονείς τους συνελήφθησαν για το επεισόδιο έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας
Σε συλλήψεις δύο 15χρονων μαθητών προχώρησαν χθες Τετάρτη (25/1) αστυνομικοί στην Λάρισα μετά από επεισόδιο έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, όταν περίπου 20 άτομα αρχικά διαπληκτίστηκαν και έπειτα κάποια από αυτά άρχισαν να αλληλοχτυπιούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, δύο μαθητές του 4ου Λυκείου Λάρισας, όπως είπαν στους αστυνομικούς, δέχθηκαν επίθεση από δύο άτομα, τα οποία συνοδεύονταν από μεγάλη παρέα, την ώρα που περνούσαν έξω από το δημοτικό σχολείο.
Οι δυο δράστες είναι μαθητές Γυμνασίου, 15 ετών και μετά την προσαγωγή τους το μεσημέρι μετά το επεισόδιο, συνελήφθησαν μαζί με τους τους γονείς τους (τρία άτομα, για παραμέληση).
Ο ένας εκ των δραστών απείλησε, μάλιστα, τον έναν 17χρονο μαθητή με taser το οποίο πέταξε αμέσως και το οποίο, λίγο αργότερα, βρέθηκε σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων από αστυνομικούς.
Σε βάρος των 15χρονων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία (κατά περίπτωση) για σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και για την νομοθεσία περί όπλων (για το τέιζερ).
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.