Σε 65 παραβιάσεις προχώρησαν την Τρίτη τουρκικά μαχητικά και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Αιγαίο.
Ειδικότερα, πέντε ζεύγη και δύο τετράδες F-16 προχώρησαν σε 18 παραβιάσεις, ανέφερε το ΓΕΕΘΑ. Άλλες 47 παραβιάσεις έγιναν από δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ένα αεροσκάφος CN-235.
Καταγράφηκαν ακόμη 12 παραβάσεις.
Από τα αεροσκάφη 16 ήταν οπλισμένα, ενώ καταγράφηκαν και 11 εμπλοκές στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
To Agrikies Country Retreat στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας απέσπασε Χρυσή Διάκριση στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste Horeca που υποστηρίζεται από το The Coca-Cola Foundation. Μια διάκριση στην οποία η ιδιοκτήτρια, Μαρίνα Τεριζάκη, αφοσιώθηκε με όλες τις δυνάμεις της.