Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε σήμερα η 24χρονη φοιτήτρια μετά την απολογία της.
Η νεαρή, στην οποια απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, συνελήφθη μαζί με 6 ακόμη άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με το tempo24.news. Είχε λάβει προθεσμία την περασμένη Παρασκευή όπως και οι υπόλοιποι για να απολογηθούν.
Η Εισαγγελία Πατρών τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών. Να σημειωθεί πως οι άλλοι 6 άνδρες θα απολογηθούν την Τρίτη, μεταξύ αυτών και ο γιος του «Στέλιου» της 17 Νοέμβρη.
Υπενθυμίζεται πως στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και ποσότητα εκρηκτικής ύλης και για τον λόγο αυτό στις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, μετέχουν και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Από την έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και μία σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, δέκα κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη οικίας. Χτυπούσαν περίπου ανά τρεις μήνες ενώ υπολογίζεται ότι το συνολικό ποσό των κερδών είναι πάνω από 19.000 ευρώ.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.