Η Εξέλιξη Ζωής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η Εξέλιξη Ζωής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Ο ρόλος της ΑΜΚΕ και η στήριξη από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

exelixi_zois_pita_arthro
Η ΑΜΚΕ (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία) Εξέλιξη Ζωής πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη το βράδυ.

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2023 έγινε μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, με την πρόεδρο και διευθύνουσα Σύμβουλο της «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ», Δήμητρα Καλαντώνη, αλλά και τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο αθλητικών δράσεων, Στέφανο Δεληγιάννη, να κόβουν από κοινού την πίτα και να εύχονται στους καλεσμένους τους μια χαρούμενη χρόνια με δημιουργία.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν φίλους και υποστηρικτές του φορέα για τη συμβολή τους στην πορεία και το έργο που προσφέρεται.

Η Εξέλιξη Ζωής

Η ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2018 και απευθύνεται σε ανήλικους και σε ενήλικες της εφηβικής ή μετεφηβικής ηλικίας προερχόμενων από ιδρύματα κλειστής παιδικής προστασίας. Αποστολή της είναι να βοηθήσει στη φροντίδα των εφήβων ηλικίας 12-17, καθώς και να παραλάβει τη σκυτάλη της φροντίδας των νέων ηλικίας 18-25 ετών από τα ιδρύματα.

Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνδυαστικής δράσης, θα είναι οι μεταβάσεις από το ένα ηλικιακό εύρος στο άλλο να γίνονται ομαλώς και παράλληλα οι νέοι αυτοί, λαμβάνοντας φροντίδα, προσλαμβάνουσες και ψυχολογική υποστήριξη, να διεκδικήσουν με αισιοδοξία, ισορροπία και γνώση ένα καλύτερο μέλλον.
exelixi_zois_pita__5_
exelixi_zois_pita__4_

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στηρίζει την Εξέλιξη Ζωής

Η Ίδρυση της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ κατέστη δυνατή με την πολύτιμη συνδρομή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το ΙΣΝ, με την ιδρυτική του δωρεά, στηρίζει τα πρώτα βήματα της ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ και, συγκεκριμένα, δράσεις για την εκπαίδευση, αθλητική, καλλιτεχνική και κοινωνική ανάπτυξη καθώς και την ψυχολογική υποστήριξη των νέων που διαβιούν στα ιδρύματα κλειστής παιδικής προστασίας.

exelixi_zois_pita__8_
exelixi_zois_pita__7_
exelixi_zois_pita__6_
exelixi_zois_pita__1_
exelixi_zois_pita__2_


Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης