Τις Μονάδες Τανάγρας και Λήμνου επισκέφτηκε ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας - Φωτογραφίες
Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς αντάλλαξε ευχές με το προσωπικών των Μονάδων
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης (114ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας και την 130 Σμηναρχία Μάχης (130ΣΜ), στη Λήμνο, όπου τον υποδέχτηκαν οι Διοικητές τους, Σμήναρχος (Ι) Στέφανος Αμπουλέρης και Σμήναρχος (Ι) Θωμάς Παπαδημητρίου αντίστοιχα.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο Αρχηγός συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της 114ΠΜ, της 130ΣΜ, της 8ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης, του 2ου Σταθμού Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, καθώς και με τους Ιπταμένους και Τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής και του ελικοπτέρου ετοιμότητας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).